Cosmonergy

Cosmonergy behandeling met Shungite

Een sessie duurt +/- 90 minuten en bedraagt € 70.

Cosmonergy is een variante van acupunctuur dat ontwikkeld werd door de Canadees Jacques Tétreault. Jacques Tétreault is een osteopaat/ acupuncteur die Cosmonergy al jaren in zijn privé ziekenhuis gebruikt.

Het is een combinatie van verschillende methodes, namelijk kinesiologie, lithotherapie en acupunctuur samengesmolten tot een unieke behandeling.

Deze behandeling werkt op dezelfde basis dan een acupunctuur sessie, namelijk op het volledige netwerk van meridianen dat aanwezig is in ons lichaam.

Dit netwerk zorgt ervoor dat onze levensenergie (Qi) harmonieus vloeit in ons lichaam. Indien deze Qi niet op een correcte manier meer doorvloeit creëert dit op termijn een blokkade wat uiteindelijk tot een lichamelijke aandoening/klacht kan leiden.

Waar bij acupunctuur naalden gebruikt worden, wordt er bij Cosmonergy Shungite schijven gebruikt Klik hier voor meer uitleg over Shungite. Deze schijven hebben dezelfde werking dan de naalden maar omdat ze groter zijn werken ze op een breder en dieper niveau. Er wordt zowel aan de oorzaak van de kwaal gewerkt als aan de symptomen ervan.

Cosmonergy kan ook op een preventieve manier gebruikt worden aangezien Shungite een zeer positieve invloed heeft op het menselijk lichaam!

Tijdens een inleidend gesprek kan u mij uw wensen/klachten/… uitleggen en bekijken we samen hoe eraan gewerkt kan worden.

Geen zorgen indien u moeilijk kan aanduiden waar de klacht zich juist bevindt, aan de hand van enkele testen kan dit makkelijk duidelijk worden.

Eens dit gebeurd is neemt u plaats op een massagetafel waarop u kan liggen en ontspannen.

Het liefst draagt u losse en comfortabele kledij zodat u zich op uw gemak voelt.

Via kinesiologische testen bepaal ik waar de schijven op uw lichaam geplaatst moeten worden, u hoeft absoluut niets te doen en kan ondertussen rustig ontspannen. De Shungite schijven worden rechtsreeks op uw kleding aangebracht.

De schijven worden op de noodzakelijke meridianen aangebracht op dezelfde manier dan dit voor een acupunctuur sessie zou gebeuren. Aangezien het schijven zijn en geen naalden hoeft u niet van positie te veranderen en kan u rustig op uw rug blijven liggen gedurende de hele behandeling. Indien er op de achterkant van uw lichaam schijven dienen aangebracht te worden, dan worden deze tussen u en de massagetafel geschoven.

Na afloop van de behandeling, en even tijd te hebben genomen on deze op een rustige manier te laten bezinken, volgt er nog een afsluitend gesprek waarin u uw ondervindingen kan mededelen.

Iedereen heeft baat aan een Cosmonergy behandeling. De methodologie en toepassingen zijn dezelfde als voor een acupunctuur sessie maar dan zonder de naalden! Er kan op verschillende problemen gewerkt worden tijdens een behandeling, hieronder een aantal voorbeelden:

  • Hoofdpijn / migraine
  • Slaapproblemen
  • Energie verhogen
  • Fysieke pijnen
  • Burn-out en depressie
  • Stress gerelateerde klachten
  • Volledige harmonisatie
  • Stoppen met roken
  • Ontstekingen

Geen nood indien u uw klacht niet terugvindt, een Cosmonergy behandeling heeft baat op de meest voorkomende kwalen. Maar ook al heeft u geen onmiddellijke klachten, toch kan een Cosmonergy sessie wonderen doen! Deze leidt tot een diepe relaxatie en, naderhand, voelt u zich herbronnen. Dus wacht niet langer en neem terug de tijd om in uzelf te investeren! Uw lichaam zal er u dankbaar voor zijn.

Aarzel niet mij te contacteren om te bekijken hoe ik u verder kan helpen!

Wat is Shungite?

Shungite is een steen dat afkomstig is van een meteoriet dat neergestort is in het noorden van Rusland. De wetenschappers hebben deze gebeurtenis gedateerd op 2 miljard jaar oud.

 

In Rusland wordt deze steen al meer dan 400 jaar gebruikt, maar ze is relatief onbekend gebleven in de rest van de wereld. Dit komt deels door het feit dat Rusland de volledige wereldvoorraad heeft.

Dit was zo totdat in 1996 de scheikundigen Robert Curl, Harold Kroto en Richard Smalley deze steen ontdekt en onderzocht hebben. Hun bevindingen leverde hen de nobelprijs scheikunde op omdat dit het enige 60-delig koolstofatoom of fullereen is op deze wereld. De nobelprijs was het eigenlijke startschot van de bekendmaking van de Shungite steen in de rest van de wereld.

 

De wetenschap heeft de steen verder onderzocht en is op verbazende feiten gestoten. Ze hebben kunnen ondervinden dat één van de vele eigenschappen van Shungite het blokkeren of absorberen van elektronische stralingen (WiFi, GSM, GSM masten, Bluetooth, IR stralen, hoogspanningskabels,…) is.

 

Een ander groot voordeel van Shungite stenen is dat het een zuiverend en ontgiftend effect heeft op het lichaam.

 

Verder heeft hun onderzoek uitgewezen dat als het lichaam in contact komt met Shungite, dit gestimuleerd wordt. Dit heeft tot resultaat dat het immuunsysteem versterkt wordt en het zelfhelend vermogen van ons eigen lichaam opgedreven wordt.

Dit is het eigenschap dat op de voorgrond komt tijdens een Cosmonergy behandeling.

 

In Rusland zijn deze eigenschappen al lang gekend en wordt Shungite al eeuwen gebruikt. Shungite is daar dan ook, onder andere, bekend onder de naam “de helende steen”.

 

Ze wordt dan ook in verschillende ziekenhuizen gebruikt (onder andere in de Verenigde Staten, Mexico en uiteraard Rusland) en is alom bekend bij edelstenen therapeuten. Er werden verschillende “Shungite kamers” geïnstalleerd en deze hadden een zeer krachtig effect op zowel fysiek, mentaal als recuperatie niveau van de patiënten die in de ziekenhuizen verbleven.

 

Een bijkomend voordeel is dat Shungite elke dag eenvoudig kan worden gebruikt in de vorm van verschillende accessoires.

Attributen voor therapie met Shungite
Shungite stenen
Ruimte voor therapie met massagetafel

De ruimte waar ik u ontvang